۶۲ هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند

جلسه شورای اداری بهزیستی استان مازندران به ریاست دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور و با حضور دکتر علی بابایی کارنامی رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده مردم شهرستانهای ساری و میاندورود، دکتر علیرضا انجلاسی معاون توسعه منابع سازمان بهزیستی کشور، دکتر محمدرضا اسدی سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی، دکتر فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران، روسای انجمن های افراد دارای معلولیت استان، خیرین نیک اندیش و اعضای شورای اداری بهزیستی مازندران در مجتمع فرهنگی آموزشی شهید بهشتی خزرآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ دکتر فریبا بریمانی، مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه این استان جزو استان های سالمند کشور محسوب می شود، گفت: طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و سالمندی از جمله اولویت ها استان در حوزه اجتماعی می باشد که در سال های اخیر به آن توجه ویژه ای شده است.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران رتبه نخست را در جذب گردشگر دارد، افزود: در سال جاری ۲۱ میلیون نفر وارد استان مازندران شدند که با توجه به اینکه پدیده مهاجرپذیر بودن تغییرات اجتماعی به ویژه در خرده فرهنگ و خانواده به وجود می آورد مسوولان کشوری باید در حوزه اجتماعی به این استان توجه بیشتری کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به افزایش آمار مهاجرت ها به این استان اشاره کرد و ادامه داد: حضور گردشگران، مهاجرت و حاشیه نشینی سبب افزایش آسیب های اجتماعی در این منطقه شده است بنابراین باید با بکارگیری برنامه های منسجم از این آسیب ها جلوگیری کرد. 

دکتر بریمانی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: با رایزنی های صورت گرفته در دو شهرستان زیر ۵۰ هزار نفر استان، اورژانس اجتماعی راه اندازی می شود که مجوز های لازم برای راه اندازی آن صادر شده است.

وی به افزایش قیمت زمین در استان اشاره کرد و ادامه داد: مددجویان بهزیستی جزو ضعیف ترین قشر جامعه هستند و بهزیستی مازندران به دلیل آن که بسیاری از آن ها زمین برای ساخت مسکن در اختیار ندارند با مشکلات عدیده ای برای ساخت مسکن برای آن ها مواجه شده است.

مدیرکل بهزیستی مازندران افزود: تاکنون، یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خدمات مشاوره ، غربالگری و  آگاه سازی دریافت کرده اند.

بریمانی ضمن تشکر و قدردانی از خیرین استان، افزود: ۱۹ مرکز شبه خانواده تحت پوشش بهزیستی مازندران فعالیت می کنند که در حال حاضر ۲۱۰ کودک و نوجوان با همکاری خیرین محترم در این مراکز نگهداری می شوند.

وی ادامه داد: ۲۱۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان فعالیت می کنند که سالانه به بیش از ۳۵۰ هزار نفر خدمات مشاوره ای ارائه می دهد.

دکتر بریمانی به فعالیت ۶۷ مرکز کاهش آسیب در استان اشاره کرد و از ارائه خدمات به ۳۱ هزار نفر خبرداد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه خدمات به افراد دارای معلولیت اشاره کرد و گفت:  ۶۲ هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که از این تعداد ۴۶ هزار نفر مستمری ماهانه دریافت می کنند.

کد خبر 125372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد